Zsennye Workshop 2019
 

Tedd magad szabaddá!

 
4656221151_d873482911_b.jpg
 
 

Küldetésünk

Küldetésünk a designer közösség erősítése egy olyan eseményen, ahol el lehet szakadni a valóságtól és közelíteni lehet az ideákhoz. Ahol szabadon lehet gondolkozni és tapasztalatokat cserléni.

Céljaink

A Zsennye Design Workshop negyven éves fennállása alatt mindig támogatta a designerek és tanulók  képességeinek fejlődését és remek lehetőséget nyújtott arra, hogy a különböző kreatív területekről, korosztályból, országból érkezők megosszák tapasztalataikat, gondolataikat és szabadon inspirálják egymást.
Mi, mint szervezők hiszünk a tudásmegosztás és a közösség inspiráló erejében.

01.

Szakmai öntudat erősítése

02.

Generációk közötti párbeszéd elősegítése

03.

Tapasztalatcsere és tanulás egymástól

04.

Kapcsolatteremtés és kapcsolatépítés

 
 
 

Inspirálódj és cserélj tapasztalatot  egy hihetetlen helyszínen!

 
dan-stark-40228.jpg
 
 

Örökség

Zsennye kulturális öröksége felbecsülhetetlen. 1978-as alapításával ez volt az első design workshop a Keleti Blokkban. Egyfajta szelepként működhetett, ahol a hazai tervezők legjobbjai szinte kivételesen találkozhattak nyugati kollégáikkal és megoszthatták terveiket, tapasztalatukat és tudásukat.

Zsennye az elmúlt 39 évben több mint 3 kontinensről, 35 országból, 500 designert látott már vendégül és biztosított lehetőséget arra, hogy a napi rutinokból kitörve közösen dolgozhassanak, ötleteljenek és akár játszanak.
A workshop alapítása óta sok mindent megélt, például a rendszerváltást is és híres lett arról, hogy mindig képes a megújulásra, felfrissülésre.
Várunk, hogy csatlakozz ehhez az alkotó szemléletű közösséghez és részese légy a Zsennye-érzésnek!

 

 
 
 

felkészültél életed legjobb workshopjára?

Jelentkezz!

 
stefan-steinbauer-23268.jpg
 
 

Kérdésed van? írj nekünk!

info@zsennye.com

 
 
 

Ismerd meg a csapatunkat!

A Zsennye Design Workshop a Magyar Design Kulturális Alapítvány szervezésében jön létre.

 
 

Molnár L. Péter

projektmenedzser

Péter missziója, hogy erősítse a design közösséget és megteremtse a különböző designer generációk és szakterületek közötti kapcsolatot. 2007 óta vesz részt a Zsennye Design Workshop szervezésében, 2012 óta projektvezető.

Emellett 2010-ben alapította Csire Gézával a Maform Design Studio-t, ahol nagy hozzáadott értékű ipari megbízásokon és saját kutatás-fejlesztési projekteken dolgoznak. Mára egy 8 fős, a magyarországi piacon meghatározó céggé fejlődtek.

 
 
 
 

Tóth Fruzsina

szervező

Fruzsina az elmúlt két évben váltott a termék- és géptervezés területéről a designmanagement szférájára. Formatervező mérnökként tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, Design- és művészetmenedzser szakon folytatta. Elhivatottsága a formatervezés felé nem változott, csupán a tervezés szervezésére és az ahhoz kapcsolódó kommunikációs feladatokra koncentrál. 2017-ben projektmenedzserként csatlakozott a Maform csapatához.

Második éve a Zsennye Design Workshop szervező csapatának tagja.